IMATI Software
IMATI Software

Ne puteti urmari si pe facebook 

DECLARATIA 406 SAF-T !! Pentru o oferta de pret la un contribuabil mijlociu sunati la 0723306639

Descarcari programe -

 Actualizari_(Download)

Produse

Contabilitate

Gestiune Stocuri,

 Servicii,productie 

Salarizare  

+ Resurse umane

Imobilizari

Facturare

Oferta de preturi

Contact

     

 

      Telefoane :            

0722.29.42.25

021.321.77.69

031.401.42.51

0723.306.639 

0722.523.423

In module sunt incluse toate declaratiile catre ANAF:D112, D205, D207, D100, D101, D300, D301, D390, D394, D398 + BILANTUL 

si formularele 097, 094

e-mail:

imati@ines.ro

sediu@imatisoftware.ro

 • IMATI CONTABILITATE - actualizat permanent conform legislatiei. Contine jurnalele de TVA, registrul-jurnal, registrele de casa si banca, registrul-inventar urmarirea clientilor si a furnizorilor, situatia decontarilor în avans; asocierea in participatiune, facturi si decontari in monede straine, preluarea cursurilor valutare de pe site-ul BNR,  achizitii intracomunitare, importuri, plati externe, plati in avans, reevaluarea lunara a soldurilor furnizorilor externi, exporturi, incasari externe, incasari in avans, diferente de curs valutar, reevaluarea lunara a soldurilor clientilor externi, Cash-Flow si Centre de cost. Declaratiile: D100, D300, D392, D097, D094, D394, D390, D101, D301, D398, raportarile semestriale, bilantul contabil anual.

  NOU :  DECLARATIA 406 SAF-T !! Pentru o oferta de pret la un contribuabil mijlociu sunati la 0723306639  

 • IMATI STOCURI,SERVICII si PRODUCTIE - Permite toate tipurile de activitati de urmarire a stocului: * comert cu amanuntul (permite lucrul cu case de marcat electronice) * comert en-gros * gestiunea serviciilor * productie Nomenclatoare complexe de articole de stoc, clinti , furnizori Urmarire clienti si furnizori Emite factura in lei si valuta Plati / incasari in avans Modul complex de comenzi de la clienti. Comenzi catre furnizori Inventarul periodic (stoc scriptic, faptic, diferente) Modul de productie ce contine: * Retetar de productie, * Nota de transformare * Nota interna de productie Lucrul cu mai multe filiale cu centralizarea datelor Emitere factura Sistem complex de liste Generare note contabile

 • IMATI SALARIZARE -

  - Aplicatia acopera atat sfera societatilor comerciale cat si pe cea a unitatilor bugetare. Pontajul este flexibil si deosebit de complex, configurabil pentru toate tipurile de salariati si toate tipurile de situatii prevazute de legislatia in vigoare. Include toate tipurile de sporuri si retineri (inclusiv pentru profesori, cercetatori, etc). Genereaza fisierele pentru transferul sumelor de plata pe card. Listele de Avans si Lichidare se pot tipari sub diferite forme in functie de complexitatea pontajului.  Permite introducerea altor tipuri de venituri in afara veniturilor de tip salarial; permite lucrul pe proiecte si centre de cost; permite mai multe contracte de munca. Genereaza note contabile ce pot fi transferate modulului de contabilitate. Genereaza D112, D205, D207. Permite listarea diferitelor tipuri de adeverinte privind resursele  umane: adeverinte de sanatate, salariat, somaj, stagiu cotizare CAS. 

 • IMATI IMOBILIZARI

  - Programul serveste la evidenta imobilizarilor din cadrul unei societăti si la calculul amortizărilor lunare ale acestora.
  Contine catalogul privind clasificarea mijloacelor fixe pe grupe, subgrupe si categorii, incluzând durata de utilizare a fiecarui mijloc fix, conform prevederilor legale.  Calculeaza amortizarea lunara (utilizând toate metodele legal acceptate) a mijloacelor fixe in lei si in valuta, creeaza fisele mijloacelor fixe, balanta lunara si anuala, lista de inventar, registrul numerelor de inventar. Permite reevaluarea mijloacelor fixe. Se pot face procesele verbale cu propunerile de casare. Se pot grupa numerele de inventar pe locatii. Se pot asigna imobilizarilor locatii care se pot schimba de la o luna la alta.  Permite introducerea de centre de cost aferente locatiilor Exista optiune pentru transferul soldurilor in anul urmator. Se poate tine si evidenta obiectelor de inventar.

 • IMATI FACTURARE

  Modulul de emitere facturi lucreaza independent de modulul de stocuri. Se pot emite facturi in lei si in valuta. Se pot urmari clientii si vânzarile. Se genereaza jurnalul de vânzari, care poate fi preluat in contabilitate.

Contabilitate | Stocuri | Salarii | Imobilizari | Facturare


  Programul Imati Stocuri este compatibil cu noile case de marcat cu jurnal electronic care functioneaza cu driverele FiscalNet sau FiscalWire (Datecs, Tremol, etc.)

-Putem integra la cerere orice tip nou de casa de marcat in sistem.

* Pentru soft la comandă sau adaptări ale programelor la specificul dv., vă rugăm să ne apelati la 0723.306.639 sau 0722.523.423 sau să trimiteti solicitările prin e-mail la  eugen@imatisoftware.ro sau mihaela@imatisoftware.ro

COPYRIGHT (C)  -  IMATI SOFTWARE SRL

----------------------------------------------------------------

Pentru intrebari si/sau particularizari privind  E-FACTURA

vă rugăm să ne apelati la  0722.523.423 sau 0723.306.639

----------------------------------------------------------------

Pentru intrebari si/sau particularizari privind  SAF-T

vă rugăm să ne apelati la  0722.523.423 sau 0723.306.639

 

Legaturi utile:

* ANAF

* Depunere declaratii

* ANAF Verificarea starii declaratiilor depuse  

* BNR   * BNR-curs valutar